Z

bluesrock en blues,

reageer

Vrijdag 14/9 Volksessie rond de stamtafel

volksessie

reageer

Vrijdag 6/7 wk 2018 20:00 de Rode Duivels

Live op tv de wedstrijd 

reageer

Zaterdag

live op tv de wedstrijd

 

reageer

Zondag 16/9 The Antones live in Lambiek om 16:30u.


De Tilburgse band The Antones draait al jaren met veel succes mee in de Nederlandse ‘rhythm and bluesscene’. De muzikanten spelen naast eigen werk ook covers van ondermeer Bobby Bland, Hollywood Fats, Junior Wells, Ronnie Earl, en The Fabulous Thunderbirds. The Antones hebben een eigen unieke jaren ’50 en ’60  jump, jive & swing sound waarbij niet stil kan worden gestaan.

Frontvrouw Lucie Kruijsse is de nieuwste aanwinst van de band. Zij heeft in ettelijke blues-, jazz-, en soulbands haar warme, volle stem laten klinken en is nu terug op haar geboortegrond en staat haar mannetje bij The Antones. Huub Habets, een van de oprichters van de band, is al 25 jaar de drijvende kracht achter het geluid van de band. Zijn flamboyante drumstijl is krachtig en swingend tegelijk. Op piano en Hammond “Dizzy Ace” Hustinx. Zijn sobere stijl vormt het contrast met de drumstijl van Huub en zorgt voor een stuwende balans in het geheel. Verder de semi-akoestische gitaar van Pieter Place. Deze wordt zonder hulpstukken versterkt en klinkt daardoor puur en oprecht. Zijn spel is virtuoos te noemen. Bassist Maurits van der Stappen speelt daarnaast swingend, maar altijd to the point. Hij is onmisbaar voor de ‘Antones-sound’. Tot slot bluesharp-speler Tom Verhoeven. Hij is een rijzende ster in de blues-scene van Zuid-Nederland en België. Zijn gevoelige zuig- en blaasinspanningen bepaalt voor een groot deel de swingende Antones Sound.

THE ANTONES, een beter alternatief voor thuis op de bank te blijven liggen, is er niet.

 

reageer

Zaterdag 22/9 Karaoke in Lambiek vanaf 20:30uur

De beste karaoke avond meer dan 5000 nummers!!!!!

reageer

Zondag 23/9 Fixxman live in Lambiek om 16;00uur


Als fanatiek muziekliefhebber met een grote verzameling aan lp’s, cd’s en tegenwoordig ook volle harde schijven met flac downloads denk je weleens dat je alles al kent en gehad hebt en alles wat de moeite waard is aan je voorbij gekomen is. Maar soms duiken er dan plotseling en onverwacht hele mooie pareltjes op waar je dan ineens de rillingen van krijgt. En als dat dan ook nog eens bij je in de buurt, bijna om de hoek, bij je vandaan komt dat zit je helemaal perplex naar je speakers te kijken en te luisteren. Wat is dit? Wat grijpt mij nu zo aan ? Wat een heerlijke warme hese stem, lekker akoestisch gitaarspel, heerlijk klank kleuren. Als muziek met echte bezieling gebracht wordt dan voel je dat meteen tot in je botten en laat je niet meer los. Waarom heb ik die gast niet eerder in de smiezen gehad?

We hebben het hier over eerste solo-cd van de Dordtse zanger, gitarist en auteur Rob Hendrikse. Onder de naam Fixxxman heeft hij zijn solodebuut ‘The Road So Far’ uitgebracht onder eigen beheer. Een album bestaande uit drie gedeeltes. Acoustic studiowerk, electric experimentals en live opnames als bonus. Het album bevat een overzicht van zijn muzikale reis in de periode 2010 tot 2016. Speciaal voor dit album is er een nieuwe versie opgenomen van het eigen nummer The Long Road, een nummer dat al eerder in verschillende versies is uitgebracht op het benefiet album ’29 Years, 29 Songs’ van Stichting Saz en op de EP van zijn formatie Lucky Faces. Net als bij de eerdere versie voor de Saz-cd heeft de bekende bluesman Rob Orlemans ook aan dit nummer meegewerkt en is het in zijn studio in Tiel opgenomen. Op 21 februari 2016 is het nummer ook digitaal als single uitgebracht via CD Baby uit Amerika. De cd bevat zeven eigen nummers en enkele bewerkingen van bekende nummers zoals All Along The Watchtower van Bob Dylan en Hurt van Nine Inch Nails. Totaal bevat het album veertien tracks, goed voor een dikke 62 minuten heerlijke inspirerende en ontroerende muziek.

reageer

Zaterdag 29/9 besloten feest

Besloten feest heel de dag.

reageer

zondag

T

reageer

Zaterdag

k

reageer

Maandag

D

reageer

Content Management Powered by CuteNews