Z

bluesrock en blues,

reageer

Vrijdag 12/10 Volksessie rond de stamtafel om 20:30

h

reageer

Zaterdag 13/10 The Buckshots (be) Rockabilly om 21:00

The Buckshots is een 5-koppige band die een mengelmoes brengen van Rockabilly, Country en Rhythm and Blues. Ze combineren al deze vormen van Amerikaanse rootsmuziek tot die typische hot rockin Buckshot sound. Sinds het ontstaan van de band in 2006 stonden zij al op vele binnen- en buitenlandse podia in bruine kroegen en donkere zaaltjes maar ook in grotere concertzalen en festivals.
If you really want to know what’s it all about get out of your lazy chair and see one of their shows!

reageer

Zondag 14/10 General Electrick live! om, 16:00

De naam zegt het al, deze band speelt van alles: Beatles, Stones, Animals, Byrds, Police, Hendrix, Cream, Led Zeppelin, The Kinks, Small Faces, Grand Funk Railroad, Paul McCartney……. als het maar elektrisch is en de vonken er maar vanaf vliegen. Bekende en minder bekende covers uit de 60’s, 70’s en 80’s, toen popmuziek nog muziek was. Gespeeld door vier gelouterde profmuzikanten die niets liever doen dan met hun hobbybandje de boel op z’n kop zetten, in de kroeg maar ook op het concertpodium, want inmiddels heeft GENERAL ELECTRICK met groot succes het voorprogramma verzorgd van DE DIJK en de Britse glam-rock legende THE SWEET.General Electrick live met het allerbeste uit de '60s & '70s!

 

reageer

Zaterdag 20/10 Monsters of Rockabilly #2 live om 16:00 The Pinktones

Psychobilly, surf, rock en zelfs een tikkeltje punk. Monsters of Rockabilly is terug in Tilburg. Op 20 oktober maken zij niet alleen Club Smederij onveilig, maar ook Kaffee Lambiek, waar de pre-party begint.

Ongedwongen
The Pinktones opent het feestje in het café. Bij deze band staat vriendschap, speelplezier, humor en veelzijdigheid in muziek voorop. Dat resulteert in een grote verscheidenheid aan nummers in de stijlen R&B, R&R, rockabilly, surf, Latin, country en Irish folk. The Pinktones kenmerkt zich door de ongedwongenheid waarmee zij door het muziekleven gaan.

Primeur
Rond zeven uur verplaats het feest zich naar Club Smederij met nog vier verrassende bands, waaronder één echte primeur. Hier moet je dus bij zijn!

reageer

Zaterdag 27/10 Karaoke om 21:00

k

reageer

zondag 28/10 Farstreet om 16:00


Biografie
De bekende Roosendaalse formatie FARSTREET onder leiding van Frontman gitarist Jasper Verstraaten, brengt heavy bluesrock , stevige boogies, afgewisseld met hier en daar een ballad, op een zeer eigenwijze, dynamische manier, verwant aan de stijl van o.a. Gary Moore, Jimi Hendrix en Rory Gallagher!


Gitarist/zanger Jasper Verstraaten heeft in het verleden veel ervaring opgedaan bij diverse bluesjams, en deed al diverse gastoptreden met nationale en internationale artiesten zoals Jan Akkerman, Mike & the Mellotones, Chicago blueslegend Eddy Clearwater en the Juke Joints. Bij deze laatste band ging Jasper regelmatig mee als vast backup gitarist.
Farstreet speelt zowel bekend als onbekend, maar ook eigen werk.

Opvallend is ook hoe deze mannen een bekend nummer helemaal eigen kunnen maken.


De bezetting bestaat verder uit :

Keith Pistorius op drums en Gerben Koolen op basgitaar en zang. Deze heren hebben veel ervaring in het Rock en blues scene. Samen zijn ze als een geöliede machine wat perfect aansluit bij de speelstijl van Jasper.T

reageer

Vrijdag 14/9 Volksessie rond de stamtafel

volksessie

reageer

zondag 7/10 Handsome Johnny Support act. Rachelle Asselbergs 16:00

Een van de eerste live shows van deze nieuwe band was Maart 2017 bij Kaffee Lambiek. De band heeft veel ambitie en is in haar korte bestaan enorm gegroeid. Een middag met Handsome Johnny wordt een muzikaal feestje!

Handsome Johnny: Een energieke nieuwe band bestaande uit vier ervaren mannen uit de regio Eindhoven. Alle composities zijn van de hand van singer-songwriter Mark van Dijk, na drie mooie albums maakt hij nu een frisse start met de band Handsome Johnny. Op het menu staan uitstekende songs in de stijl van Americana & roots-rock met een vleugje country.

Nashville, here they come!

Support Act, Rachelle Asselbergs.

Rachelle Asselbergs is een jonge dame met een bijzonder verhaal. Deze jonge singer songwriter vertelt haar verhaal door het maken van mooie breekbare nummers. De muziek brengt haar vrijheid zoals ze zelf zegt. 

reageer

Zaterdag 6/10 besloten feest

l

 

reageer

Maandag

D

reageer

Content Management Powered by CuteNews