Z

bluesrock en blues,

reageer

9/12 Mister lipstick & The Lost Traces om 16:00

Rock!!!!

reageer

Vrijdag 14/12 Volksessie rond de stamtafel

volksessie

reageer

Zaterdag 15/12 Bersloten Feest

r

reageer

Zondag 16/12 General Electrc om 16:00

General Electric. De naam van deze band zegt u misschien niet gelijk iets, maar General Electric is een rockcoverband met leden uit vermaarde Nederlandse bands als Diesel, Vitesse, Mai Tai en de band van Henk Westbroek. En wat de naam al doet vermoeden: Deze band speelt van alles, als het maar elektrisch is en de vonken er maar vanaf vliegen. De toegang is zoals gebruikelijk gratis, een vrije gift is altijd welkom.

Op het repertoire van General Electric staan grote hits van The Beatles, The Rolling Stones, Status Quo, The Police, Led Zeppelin, Grand Funk Railroad, The Who en The Kinks. Bekende en minder bekende covers uit de 60’s, 70’s en 80’s, toen popmuziek nog ‘echte’ muziek was, gespeeld door vier gelouterde profmuzikanten die niets liever doen dan met hun hobbybandje de boel op z’n kop zetten. De band verzorgde eerder het voorprogramma van o.a. De Dijk en The Sweet.

reageer

Vrijdag 21/12 Kerst Bitterballen Borrel van 16:00 - 20:00 uur

j

reageer

Zaterdag 22/12 De Foute Kerst Karaoke om 20:30


O.

reageer

Zondag Woensdag 26/12 2de Kerstdag Christmas RockaBilly Party!!!! The Billygoat Riders 4pm

The Billygoat Riders werden opgericht in 1989 door 2 broers Guy (“Chuck”) and Jean-Luc (“Leopard Luke” aka “Buddy”) Messany.
Samen met Rein Mahieu (“Chico”) en James Ceulenaere (“Spider James” aka “El Donkey”) maakten ze de buurt van en rond Brugge onveilig…

Nadat Guy Winne en de jongste broer Yves (“Yvieboy”) Messany de band vervoegden, brachten ze een cd “Rock Bop Jump & Hop” (met 15 eigen nummers) uit.

The Billygoat Riders tourden enkele malen in het Verenigd Koninkrijk en deelden het podium met bands zoals o.m. Bill Haley’s Original Comets, Crazy Cavan ‘n’ the Rhythm Rockers, Matchbox, Shotgun, etc. (Chuck’s Gretsch gitaar draagt nog steeds met trots de handtekening van Bill Haley’s gitarist Franny Beecher…)

In 2004 speelden de 3 Messany broers (samen met een Tsjechische contrabassist) op het Rumburk Rockabilly festival in de Czech Republic.

Redelijk kort na dat geweldig optreden werd de band helaas noodgedwongen stop gezet omdat gitarist Chuck internationaal bus-chauffeur werd (tijdens de weekends was hij nog zelden in België en er konden dus geen optredens meer vastgelegd worden).

Yvieboy, Guy Winne (en later Luke) startten toen samen met Werner een Cajunbilly band, genaamd: Big Bayou Bandits…

In 2015 vroeg Yvieboy aan broer Chuck nogmaals of hij nog geen zin had om z’n job als bus-chauffeur op te geven en terug te beginnen met de band. Chuck zei dat hij dat wel wou als we dat als 3-piece band (bestaande uit de 3 broers) zouden kunnen doen…
De week erop kocht Yvieboy een contrabas en uiteindelijk meer dan 12 jaar na de stopzetting stonden the Billygoat Riders (beter dan ooit!!!) op 7 juli 2017 terug op het podium als een 3-piece Rockabilly band en als de 3 Messany broers.

Deze eerste reunie-optreden in de Crocodile in Oedelem was een enorm succes en sedertdien (nu Chuck ook terug een vaste job in het binnenland heeft) zijn ze terug voor goed vertrokken om de Rock’n’Roll en Rockabilly-scène wat nieuw leven in te blazen.

The Billygoat Riders bestaan uit:

Yves “Yvieboy” Messany: vocals & double bass
Guy “Chuck” Messany: guitar
Jean-Luc “Leopard Luke” Messany: drums & backing vocals

One, two, three, four, five… Rock’n’Roll is still alive!!!
Six, seven, eight, nine, ten… the Billygoat Riders are back again!!!

reageer

Zaterdag 29/12 Alides Hidding goes Rock om 21:00

 

Geen disco-funk maar ROCK!!!!!!!!!!

reageer

Zondag 30/12 Spinners Blues Machine om 16:00

Spinners Blues Machine; een Blues(rock) band afkomstig uit Cuijk. Een 5 koppige bezetting met drums, bas, gitaar, toetsen en zang. Door deze volledige bezetting en persoonlijke voorkeuren van de verschillende bandleden komt er meer dan alleen standaard Blues voorbij. Spinners Blues Machine tapt daarbij uit verschillende vaatjes: stevig dankzij de invloed van rock, dansbaar door de blues en funk en af en toe wat soul. Denk aan een bedreven en zeer ervaren ritmesectie, een stuwend Hammond orgel, ronkend gitaarwerk waarbij het stevige solowerk niet uit de weg gegaan wordt.
Tel hierbij de vocalen op van leading lady Sunny en het plaatje is compleet. Deze getalenteerde dame kan van  ingetogen tot helemaal over the top en alles hiertussen.
Van BB King, tot Bonamassa met een vleugje Stevie Ray  en van Coco Taylor tot Beth Hart via Eva Cassidy.  Ze komen allemaal voorbij tijdens de show. Eigen nummers staan sinds een jaar ook op het repertoire.
Kortom Spinners Blues Machine brengt een swingend repertoire van veelzijdige nummers onder begeleiding van veel energie en zichtbaar plezier.
Spinners Blues Machine bestaat uit:
Drums: Evert (Ex- Boulevard Blues)
Toetsen: Alexander
Basgitaar: Hans
Gitaar: Dennis
Zang: Sunny

reageer

Zaterdag 5/1 Ezra Lee (Aus)

1940s blues and country, and 1950s rhythm and blues, rock 'n' roll and rockabilly

reageer

Content Management Powered by CuteNews